AthensBook 1.9: Here’s to the Foodies!

Σε συνεργασία με την κοινότητα του ask4food.gr και με τη χορηγία της μπύρας Mythos, το AthensBook γίνεται πλέον ο #1 mobile προορισμός για πληροφορία σχετικά με την Αθήνα της γεύσης.

Το νέο AthensBook 1.9 για iOS (διαθέσιμο — όπως πάντα — δωρεάν από το App Store) σας επιτρέπει να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για περισσότερα από 1.700 εστιατόρια σε όλη την Αθήνα: από το είδος της κουζίνας, μέχρι τις ώρες και ημέρες λειτουργίας της, μέχρι το αν έχει πιάτα για χορτοφάγους, parking ή δωρεάν WiFi.

Όμως τα νέα Εστιατόρια του AthensBook δεν είναι μόνο ο πληρέστερος κατάλογος αλλά ένας ζωντανός οδηγός γεύσης. Μπορείτε πλέον να βαθμολογήσετε τα εστιατόρια βάσει ποιότητας φαγητού, ατμόσφαιρας, σέρβις και σχέσης ποιότητας/τιμής. Μπορείτε ακόμα να γράψετε σύντομα tips, με συμβουλές, αγαπημένα πιάτα, ή ό,τι άλλο θεωρείτε ότι οι χρήστες του AthensBook θα βρουν χρήσιμο όταν σκέφτονται να επισκεφτούν κάποιο εστιατόριο ή να παραγγείλουν για το σπίτι.

Με το καλημέρα, θα βρείτε περισσότερες από 10.000 βαθμολογίες και κριτικές εστιατορίων από την κοινότητα του ask4food.gr — την μεγαλύτερη και πιο ζωντανή πηγή κριτικών για εστιατόρια στην Αθήνα.

Με τις αναλυτικές πληροφορίες, τις βαθμολογίες, τα tips και τις κριτικές του ask4food.gr, δεν ήταν ποτέ ευκολότερο, όχι μόνο να βρείτε το καλύτερο εστιατόριο για τη βραδινή σας έξοδο, αλλά και να επιλέξετε τα πιο ενδιαφέροντα πιάτα από τον κατάλογό του — όλα από το κινητό σας τηλέφωνο, ό,που κι αν βρίσκεστε!