Κινηματογράφος / Πολιτισμός

Let’s (not) go to sleep

Εχει Λήξει! Γραφτείτε στο treats! για να μην χάσετε άλλο event στο μέλλον!
Εχει Κλείσει! Γραφτείτε στο treats! για να προλάβετε όλα τα σημεία όσο είναι ανοιχτά!

Εσύ πόσες ώρες μπορείς να αντέξεις χωρίς ύπνο; Αυτή την ερώτηση αποφάσισε να θέσει η Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών στο πλαίσιο του Ύπνος Project και εμείς δεν μπορούσαμε παρά να μπούμε σε σκέψεις. Γιατί αν και δεν είμαστε της άποψης που θέλει τα βραδινά όνειρα να είναι υπερεκτιμημένα, για ένα δυνατό event θα καταφέρναμε να κρατήσουμε τα μάτια μας ανοιχτά. Έτσι αποφασίσαμε να μείνουμε ξύπνιοι για να παρακολουθήσουμε στη Μικρή Σκηνή έναν 24ωρο μαραθώνιο σπουδαίων ταινιών, που — με τον ένα ή τον άλλο τρόπο — σχετίζονται με το θέμα του ύπνου. Από τη «Νύχτα του κυνηγού» μέχρι τα προβλήματα αϋπνίας του πρωταγωνιστή του «Fight Club» και από τον εφιάλτη του «Μωρού της Ρόζμαρι» μέχρι τον «Υπναρά» του Γούντι Άλεν, το χασμουρητό δεν έχει θέση σε αυτή την αίθουσα. Όσο για εκείνους που έχουν ακόμη περισσότερη ενέργεια; Το six d.o.g.s καταλαμβάνει όλους τους ορόφους του κτηρίου και από τα μεσάνυχτα έως το ξημέρωμα, περισσότεροι από 20 djs απογειώνουν ένα pyjama(!) πάρτι με 5 διαφορετικά stages, δωρεάν είσοδο και μια απολαυστική ανατολή στο κλείσιμο. Καλή ξεκούραση!

Tip: Η έκθεση του Ύπνος project στη Στέγη θα είναι επισκέψιμη όλο το 24ωρο από το πρωί της Παρασκευής 13/5 στις 12.00 μέχρι το βράδυ της Κυριακής 15/5 στις 21.00.

Κινηματογραφικός Μαραθώνιος: Παρασκευή 13 Μαΐου, 22:00 έως Σάββατο 14 Μαΐου 2016, 22:00. Εισιτήριο για όλο τον μαραθώνιο: €7. Το πρόγραμμα εδώ.
Pyjama πάρτι: Σάββατο 14 Μαΐου στις 24.00.

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Συγγρού 107, τηλ. 210 9005 800.

Μοιραστείτε το:

Βρείτε το στον χάρτη