Θέατρο

Η Λίλα λέει

Εχει Λήξει! Γραφτείτε στο treats! για να μην χάσετε άλλο event στο μέλλον!
Εχει Κλείσει! Γραφτείτε στο treats! για να προλάβετε όλα τα σημεία όσο είναι ανοιχτά!

Η παράσταση είναι τολμηρή και αυστηρώς ακατάλληλη για ανηλίκους. Το Θέατρο Τέχνης το ξεκαθαρίζει και αυτό μας κάνει να θέλουμε να δούμε ακόμη περισσότερο το «Η Λίλα λέει» του Σιμώ στη σκηνή, σε μετάφραση και διασκευή της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας Μαριάννας Κάλμπαρη και σκηνοθεσία της ίδιας και του Βασίλη Μαυρογεωργίου – ο σκηνοθέτης μάλιστα παίρνει θέση και πάνω στη σκηνή πλαισιώνοντας τη Λένα Δροσάκη, που είναι και υποψήφια για το Βραβείο Μελίνα Μερκούρη 2015. Σε μια άκρως τολμηρή, ποιητική ιστορία για την απώλεια της αθωότητας στην εποχή μας, η Λίλα λέει τα πιο ακραία πράγματα και δίνει νόημα στη ζωή του Σιμώ, που είναι σε θέση να καταγράψει όλα όσα εκείνη του περιγράφει: τις ερωτικές εμπειρίες της με άλλους άνδρες, τις φαντασιώσεις της και την εμμονή της με το σεξ. Το γεμάτο χιούμορ κείμενο του Σιμώ παρουσιάστηκε το 1996 και τώρα μεταφέρεται για πρώτη φορά στη σκηνή του θεάτρου. Να πάτε.

ΥΓ. Οι αμφιβολίες σχετικά με την πραγματική ταυτότητα του συγγραφέα (για το αν πρόκειται για άγνωστο συγγραφέα ή αν πίσω από το ψευδώνυμο «Σιμώ» κρύβεται ένας καθιερωμένος δημιουργός) κάνουν την πρόταση για την παράσταση ακόμη πιο δελεαστική.

Σε αυτό το treat! είχαμε κλήρωση: ένας τυχερός συνδρομητής των Treats! κέρδισε μια διπλή πρόσκληση για την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, την Τρίτη 10/3 στις 21:15. Για να συμμετέχετε κι εσείς σε μελλοντικές κληρώσεις, προσφορές και διαγωνισμούς, γραφτείτε στο Treats!

Δευτέρα & Τρίτη στις  21.15, Τετάρτη στις 20.00. 

Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, Υπόγειο, Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα, τηλ. 210 3228 706.

Μοιραστείτε το:

Βρείτε το στον χάρτη