Φαγητό

Metropolis Sandwich

Εχει Λήξει! Γραφτείτε στο treats! για να μην χάσετε άλλο event στο μέλλον!
Εχει Κλείσει! Γραφτείτε στο treats! για να προλάβετε όλα τα σημεία όσο είναι ανοιχτά!

Ζυμωτό ψωμί με rib eye, καπνιστό τυρί Μετσόβου και σάλτσα εστραγκόν. Αυτή λένε ότι είναι η αιτία που κάνει τους Αθηναίους να σχηματίζουν ουρές έξω από το ολοκαίνουργιο Metropolis Sandwich, στην οδό Βουλής. Εμείς θα διαφωνήσουμε. Δεν ευθύνεται μόνο το συγκεκριμένο σάντουιτς που «έπιασε» το μαγαζί με το όνομα από τα θρυλικά δισκοπωλεία – ναι ένας εκ των ιδιοκτητών κρυβόταν πίσω από την επιτυχία τους – αλλά τα προσεκτικά διαλεγμένα υλικά, το εκλεκτό βοδινό κρέας, το πρόθυμο προσωπικό που ετοιμάζει τα πάντα στον ξύλινο πάγκο μπροστά στα μάτια των πελατών, μέχρι και οι ελληνικές μπίρες που συνοδεύουν άψογα όλες τις νοστιμιές. Εδώ μπορεί κανείς να φτιάξει το σάντουιτς της αρεσκείας του υπό την καθοδήγηση του σεφ, να απολαύσει την άρτια γεύση του πιο απλού μεζέ (προτείνουμε ζυμωτό ψωμί με αρσενικό Νάξου), αλλά και να δοκιμάσει το carpaccio πάνω σε φρυγανισμένο ζυμωτό ψωμί με άρωμα λευκής τρούφας. Μην νομίζετε ότι οι επιλογές είναι τυχαίες – για να το λέμε κάτι ξέρουμε.

 Tip: Στον δεύτερο όροφο το μεγάλο ορθογώνιο τραπέζι είναι ιδανικό για business lunch, ενώ σύντομα θα λειτουργεί και υπηρεσία delivery.

Ανοιχτά: Δευτέρα –Τετάρτη – Σάββατο από τις 08.00 έως τις 19.00. Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή μέχρι τις 21.00 (Κυριακή κλειστά).
Βουλής 9-11, Σύνταγμα, τηλ. 210 3222 122.

Δείτε το στο AthensBook

Μοιραστείτε το:

Βρείτε το στον χάρτη