Ποτό

Dinner in the Sky

Εχει Λήξει! Γραφτείτε στο treats! για να μην χάσετε άλλο event στο μέλλον!
Εχει Κλείσει! Γραφτείτε στο treats! για να προλάβετε όλα τα σημεία όσο είναι ανοιχτά!

Εξήντα έξι cocktails, 35 έως 50 μέτρα ύψος και 360º μοίρες περιστροφή. Έχετε ήδη καταλάβει ότι αναφερόμαστε στο Dinner in the Sky, που τον τελευταίο καιρό στρώνει ένα αιωρούμενο τραπέζι για τους Αθηναίους, όχι σε κάποιο εστιατόριο, αλλά στον αττικό ουρανό. Η εικόνα είναι η εξής: Εσείς πετάτε παρέα με άλλους 21 καλεσμένους πάνω από την Τεχνόπολη, η Ακρόπολη αναλαμβάνει τη διακόσμηση του χώρου και οι έμπειροι σεφ ετοιμάζουν μπροστά σας ευφάνταστα πιάτα υψηλής γαστρονομίας. Αν ανήκετε στους πιο ρομαντικούς, επιλέγετε να ανεβείτε το βραδάκι στα αστέρια για cocktails – τα επιμελείται η ομάδα του MoMix – και έτσι δεν τρέχετε στις ταράτσες του Κέντρου για να προλάβετε το καλύτερο τραπέζι. Και επειδή μία είναι η εύλογη απορία: Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα. Απλώς ρωτάτε τον σερβιτόρο και κατεβαίνετε. Έτοιμοι για απογείωση;

Σε αυτό το treat! είχαμε κλήρωση: ένας τυχερός συνδρομητής των Treats! κέρδισε δύο θέσεις στον αέρα για cocktails! Για να συμμετέχετε κι εσείς σε μελλοντικές κληρώσεις, προσφορές και διαγωνισμούς, γραφτείτε στο Treats!

Το δείπνο (€120 / το άτομο) σερβίρεται καθημερινά στις 19.30 (Παρασκευή και Σάββατο και στις 21.30), ενώ τα cocktails (€60 / το άτομο) τα απολαμβάνετε από Κυριακή έως Πέμπτη στις 21.30.

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Αθήνα, τηλ. 210 6753 180, 694 5396 509, www.dinnerinthesky.gr

Μοιραστείτε το:

Βρείτε το στον χάρτη