Ζωή / Φύση

Γιορτινό Σάββατο

Εχει Λήξει! Γραφτείτε στο treats! για να μην χάσετε άλλο event στο μέλλον!
Εχει Κλείσει! Γραφτείτε στο treats! για να προλάβετε όλα τα σημεία όσο είναι ανοιχτά!

Αυτό που πλησιάζει φαίνεται πως είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο που μυρίζει πραγματικά Χριστούγεννα. Αύριο, το «Pop Up Project: Christmas at the Museum» σημαίνει την έναρξη των γιορτών και φέρνει όλη την Αθήνα στο κέντρο της Κηφισιάς. Το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας φιλοξενεί τους καλύτερους designers και τα κορυφαία brands για να βοηθήσει τους πάντες να τοποθετήσουν τα ομορφότερα δώρα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο (ποιος είπε ότι στα μουσεία πηγαίνει κανείς μόνο για να θαυμάσει τα εκθέματα;). Κάτω από ένα διαφορετικό δέντρο κάπου στην Πάρνηθα, όμως, το πάρτι συνεχίζεται. Στον προαύλιο χώρο του καταφυγίου Φλαμπούρι ένα από τα έλατα φοράει τα καλά του και γεμίζει με φυσικά υλικά (κουκουνάρια και χρώματα που υπάρχουν στο καταφύγιο) με τη βοήθεια των Αθηναίων. Μια όμορφη μέρα μέσα στο δάσος με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κρασί (Glühwein) – προσφορά του καταφυγίου – περιμένει όλους τους ενδιαφερόμενους! Εσείς θα προλάβετε να πάτε και στα δύο;*

«The Pop Up Project: Christmas at the Museum», Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, Όθωνος 100, Κηφισιά, Σάββατο 05/12, 10.00-20.00. Είσοδος ελεύθερη.

Το Σάββατο 05/12 το Φλαμπούρι θα είναι ανοιχτό από τις 8.30 (Ώρα συγκέντρωσης 11.30). Όποιος θέλει μπορεί να κάνει κράτηση και να διανυκτερεύσει, Παρασκευή ή Σάββατο βράδυ. Πληροφορίες στο τηλ. 210 24646 66 και 697 2256 215. Οδηγίες πρόσβασης εδώ.

Μοιραστείτε το:

Βρείτε το στον χάρτη