Αγορές / Ζωή

Ho ho ho

Εχει Λήξει! Γραφτείτε στο treats! για να μην χάσετε άλλο event στο μέλλον!
Εχει Κλείσει! Γραφτείτε στο treats! για να προλάβετε όλα τα σημεία όσο είναι ανοιχτά!

Καλό μήνα! Με χιονόνερo, μυρωδιά καμμένων επίπλων και έλατα στους δρόμους που περιμένουν να πάρουν θέση πλάι στα δώρα που έχουμε ήδη ψωνίσει από την περασμένη Παρασκευή, έχουμε μπει φουλ στη ζώνη των Χριστουγέννων και το ΣΚ που έρχεται μας κάνει να το καταλάβουμε για τα καλά. Εν αρχή τα εγκαίνια του Christmas Factory, με το δέντρο των 15 μέτρων, τα φανάρια των ευχών που θα πετάξουν στον Αττικό ουρανό, το καρουσέλ και όλα τα άλλα που έχουν κάνει την Τεχνόπολη κλασικό χριστουγεννιάτικο προορισμό τα τελευταία χρόνια. Μετά, το Santa Run, που θα γεμίσει το κέντρο της πόλης με χίλιους κόκκινους σκούφους, για καλό σκοπό. Δεν έχουν περισσέψει στολές για να τρέξεις, αλλά δεν μπορεί να μη χαμογελάσεις αν κάνεις εκεί την κυριακάτικη βόλτα σου, που ιδανικά θα περιλαμβάνει και μια στάση από το παραμυθένιο Little Kook (φωτο). Αν έχεις παιδιά, αξίζει να περάσεις από τα ανεξάρτητα βιβλιοπωλεία που τιμούν το ‘Take Your Child to a Bookstore Day’: τον αγαπημένο Σπόρο στην Κηφισιά, το Free Thinking Zone στο Κέντρο, ή το Booktalks στο Παλιό Φάληρο. Κι αν φτάσεις ως εκεί, θα πας και από το Τάε Κβον Ντο για το AthensCon, που στην τρίτη χρονιά του μοιάζει καλύτερο από ποτέ, με μεγάλο μπαζάρ κόμιξ, gaming, cosplay και πάνελ με θρύλους της ένατης τέχνης.

Ή μπορείς να δραπετεύσεις από όλα αυτά και να ανεβείς στο Φλαμπούρι, στην Πάρνηθα (έχει και χιόνι!) για να απολαύσεις ένα ζεστό ρόφημα μπροστά στο αναμμένο τζάκι και να στολίσεις ένα ζωντανό έλατο αναπνέοντας τον καθαρότερο αέρα που μπορείς να βρεις πέριξ της πόλης.

1. Christmas Factory στην Τεχνόπολη. Πειραιώς 100, Γκάζι. 3/12 στις 17.00 και μετά καθημερινά ως τις 2/1. Είσοδος: €5,5 (δωρεάν για παιδιά ως 3 ετών). Λεπτομέρειες εδώ.

2. Μια ημέρα με τα παιδιά μου στο βιβλιοπωλείο. Σάββατο 3/12. Λεπτομέρειες εδώ.

3. AthensCon. 3-4/12, 10.30-22.30. Είσοδος €7. Κλειστό Tae-Kwon-Do, Π. Φάληρο. Λεπτομέρειες εδώ.

4. Στολίζουμε ένα Χριστουγεννιάτικο έλατο στο δρυμό της Πάρνηθας. 3/12 στις 10.45. Καταφύγιο Φλαμπούρι, Πάρνηθα. Λεπτομέρειες εδώ

Μοιραστείτε το: