Εσείς Προτείνετε!

AthensBook Teaser ButtonΣύντομα, ίσως και πριν το τέλος του μήνα, θα έρθει το πρώτο σημαντικό feature upgrade του AthensBook. Τρεις ακόμα κατηγορίες χρήσιμων σημείων ενδιαφέροντος θα προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες (θα κρατήσουμε λίγο ακόμα το σασπένς στις λεπτομέρειες =).

Όπως και να’ χει, πάντως, είμαστε ακόμα στην αρχή. Και θέλουμε τη συμμετοχή σας στα επόμενα βήματα εμπλουτισμού του AthensBook. Αρκετοί χρήστες έχουν προτείνει νέες κατηγορίες POIs, είτε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας του σάιτ, είτε μέσω σχολίων στο AppStore (ενδεικτικά: ATM, πιάτσες ταξί, club). Έχουμε διαβάσει όλες τις προτάσεις και τις παίρνουμε σοβαρά υπόψη στον σχεδιασμό των προσεχών upgrades. Η έναρξη λειτουργίας του blog μας δίνει έναν καλό χώρο για να συγκεντρώσουμε και να συζητήσουμε ιδέες για νέα σημεία ενδιαφέροντος, που έχουν μεγάλη χρησιμότητα και που, ιδανικά, προσφέρονται και για added-value πληροφορία (όπως, π.χ., οι εφημερίες των φαρμακείων και οι τιμές της βενζίνης). Περιμένουμε τις δικές σας, στα σχόλια αυτού του ποστ.

13 Responses to “Εσείς Προτείνετε!”

  1. Giorgos

    1. Vulcanizater!
    2. ATM
    3. Coffee shops

    Kalo tha itan to fuel type kai ola ta preferences na vriskontai mesa sto app, oxi sta settings.
    Venzinadika ektos Athinas ?

  2. @όλους: Ευχαριστούμε πολύ. Θα κοιτάξουμε προσεκτικά όλες τις προτάσεις.

    @Γιώργο: Καλές ιδέες! Προς το παρόν καλύπτουμε την περιοχή της ευρύτερης μητροπολιτικής Αθήνας (βλ. Αθήνα + Προάστια). Αν κάποια στιγμή υπάρχουν οι υποδομές και η ζήτηση ίσως υπάρξει και υποστήριξη εκτός αυτής. Όχι όμως στο *Athens*Book. Τέλος, βάσει των κατευθυντήριων της Apple οι ρυθμίσεις για εφαρμογές βρίσκονται υποχρεωτικά στα System Settings.

  3. Dimitris

    Πολύ καλό ! Μπράβο … στα βενζινάδικα μάλλον φωρτώνει από το site του υπουργείου γιατί βλέπω διαφορές μεταξύ αναφερόμενης και πραγματικής τιμής.
    Προτάσεις:
    – Ταξί ( πιάτσες – εταιρείες με τηλέφωνα )
    – Τράπεζες , ΑΤΜ
    – Σινεμά και θέατρα με έργο και τηλ.
    – Φαγάδικα με τηλ. ρεζερβέ
    – Δημόσιες Υπηρεσίες ( Κ.Ε.Π.,Ο.Τ.Ε, Δ.Ε.Η.,Ε.ΥΔ.ΑΠ.)

  4. @Dimitris: Ναι, τα δεδομένα των τιμών των καυσίμων προέρχονται από το Υπουργείο Ανάπτυξης. Οι τιμές απ’όσο γνωρίζουμε ανανεώνονται στο Υπουργείο κατα κανόνα κάθε εβδομάδα (ίσως λίγο παραπάνω). Προφανώς θα υπάρχουν κάποιες αποκλίσεις κατα περίπτωση, όμως κατα κανόνα είναι χρήσιμες ως συγκριτικό μέσο. Ευχαριστούμε για τις ιδέες.

  5. Lambros

    Μπράβο ρε παιδιά!!Καταπληκτική εφαρμογή!Όμορφο interface πολύ καλή ακρίβεια στις πληροφορίες και περιμένουμε με αγωνία τα νέα POI. Ενδεικτικές προτάσεις:
    1.Σινεμά
    2.ΑΤΜ
    3.Συγκοινωνίες
    4.Φαγητό

  6. Christos Michalopoulos

    ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΟΥ! ΚΙ ΟΠΩΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΟΣΟ ΤΟ ATHENSBOOK ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟ.
    ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ; ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ:
    -ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
    -ΣΤΑΣΕΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ/ΜΕΤΡΟ
    -ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ/ΜΠΑΡ
    -ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ/ΘΕΑΤΡΑ
    -ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
    -ΓΙΑΤΡΟΙ/ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ
    -ΤΡΑΠΕΖΕΣ

  7. Μπράβο παιδιά πολύ καλή δουλειά.
    θα πρότεινα και εγώ εστιατόρια, καφέ, μπαρ, σινεμά / θέατρα, supermarket, καντίνες. Ενδιαφέρον θα είχε αν ενσωματώνατε και ένα rating αυτών από τους χρήστες.
    Καλή συνέχεια.

  8. @savvas: Την έχουμε υπόψη την κοινότητα του gpspocketpc.gr. Κάνουν καλή δουλειά και θα ήταν ίσως χρήσιμο να συνεργαστούμε κάποια στιγμή.

    @Lambros, @Christos, @tria: ευχαριστούμε για τις προτάσεις. Κάποιες από αυτές θα υλοποιηθούν πολύ σύντομα =)

  9. @Vlassis: Ευχαριστούμε Βλάση! Stay tuned =)