AthensBook for Android Public Beta is Live!

Μετά από αρκετό καιρό, άφθονη καφεΐνη, μια ιδιαίτερα μεγάλη private beta και πολλές γραμμές κώδικα που γράφτηκαν και ξαναγράφτηκαν, έχουμε επιτέλους την πρώτη δημόσια διαθέσιμη έκδοση του AthensBook για συσκευές Android! Θα τη βρείτε στο Android Market, υποστηρίζει συσκευές που τρέχουν Android από την έκδοση 2.1 (Eclair) και πάνω και — όπως πάντα — διατίθεται δωρεάν.

Σ΄αυτήν θα βρείτε το μεγαλύτερο μέρος της λειτουργικότητας που απολαμβάνουν σήμερα οι χρήστες του iPhone. Συγκεκριμένα:

1. Όλες τις τρέχουσες ενότητες πληροφορίας της έκδοσης για iOS, με την εξαίρεση των δημόσιων συγκοινωνιών, των σινεμά και των ταξί, που θα προστεθούν σύντομα. Μπορείτε να βρείτε την καλύτερη μπυραρία ή το καλύτερο κινέζικο ντελίβερι στην περιοχή σας, πώς να αποφύγετε την κίνηση το πρωί, τη φθηνότερη βενζίνη, το πλησιέστερο ανοικτό φαρμακείο στις 4 το πρωί, κλπ. Μπορείτε να δείτε τα σημεία επάνω στο χάρτη, να πάρετε τηλέφωνο, να σημειώσετε τα αγαπημένα σας και να ταξινομήσετε την πληροφορία βάσει των προτιμήσεων των 100.000 χρηστών του AthensBook. Όλες οι επιλογές φιλτραρίσματος και ταξινόμησης της πληροφορίας είναι προσβάσιμες από το Menu button της συσκευής σας.

2. Από το Menu button της κεντρικής οθόνης του AthensBook, μπορείτε να αλλάξετε θέση, να επιλέξετε αλφάβητο εμφάνισης της πληροφορίας και να προτείνετε νέα σημεία για προσθήκη, μέσω του AthensBook Contribute.

3. Μια νέα λειτουργία, που θα εμφανιστεί σύντομα και στο AthensBook για iOS: πατώντας επάνω σε οποιοδήποτε listing για 2 δευτερόλεπτα, μπορείτε να το μαρκάρετε για διαγραφή, επισημαίνοντάς μας σημεία που δεν υπάρχουν πλέον.

Το AthensBook για Android βγαίνει σαν public beta, μέχρις ότου να εξασφαλίσουμε λειτουργική και χρηστική ισότητα με την έκδοση για iOS. Περιμένουμε τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας για να διορθώσουμε ό,τι προβλήματα μπορεί να υπάρχουν ακόμα και να κάνουμε τις απαραίτητες βελτιώσεις για την επόμενη έκδοση, που θα ακολουθήσει σύντομα.

3 Responses to “AthensBook for Android Public Beta is Live!”

  1. dIMITRIS

    Den me afinei na to peraso apo to market sto htc desire… einai gia sigkekrimenes sigkeues?

  2. Το thessbook θα κυκλοφορήσει; Υπάρχει κάποια ημερομηνία;

  3. @mike: Βεβαίως θα κυκλοφορήσει, κατά πάσα πιθανότητα εντός του πρώτου δεκαημέρου του Φεβρουαρίου. Θα ανεβάσουμε πληροφορίες στη σχετική σελίδα του ThessBook στο facebook (thessbook), το Google+ και φυσικά στο thessbook.gr.