Ζωή / Πολιτισμός

Museum Sleepover

Εχει Λήξει! Γραφτείτε στο treats! για να μην χάσετε άλλο event στο μέλλον!
Εχει Κλείσει! Γραφτείτε στο treats! για να προλάβετε όλα τα σημεία όσο είναι ανοιχτά!

Πώς είναι άραγε να σε παίρνει ο ύπνος ανάμεσα σε ξεχωριστά έργα τέχνης; Τι όνειρα βλέπεις και πόσο πιο εύκολα ανοίγεις τα μάτια σου το πρωί για να αντικρίσεις έναν πίνακα; Αυτό το Σαββατοκύριακο, το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη δίνει τις απαντήσεις, αφού ανοίγει τις πόρτες του για να φιλοξενήσει παιδιά ηλικίας 8-12 ετών μαζί με τους γονείς τους, ώστε να καταφέρουν να ζήσουν όλοι μαζί για λίγο μέσα στην έκθεση  «Picasso– Cocteau: Οι καινοτόμοι του Μοντερνισμού». Πριν ξαπλώσουν, μάλιστα, οι μικροί φίλοι της τέχνης ξεναγούνται στην έκθεση και συμμετέχουν σε ειδικά σχεδιασμένα εργαστήρια από παιδαγωγούς. Το καλύτερο; Το πρωί παίρνουν το πρωινό τους στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη και μπορούν πια να πουν με σιγουριά ότι έμειναν για μια ημέρα στο μουσείο.

Από τις 18.00 του Σαββάτου (23/1) έως τις 10.00 το πρωί της Κυριακής (24/1). Κόστος €80 για ένα παιδί συνοδευόμενο από ένα γονέα (περιλαμβάνονται ξεναγήσεις, εργαστήρια, δείπνο και πρωινό).

Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β & Μ Θεοχαράκη, Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Μέρλιν 1, Αθήνα, τηλ. 210 36112 06, www.thf.gr

Μοιραστείτε το:

Βρείτε το στον χάρτη