Πολιτική Περιεχόμενου

  • Καθημερινά εξερευνούμε την πόλη, τα θεάματα, τις εκθέσεις και τα δρώμενα για να επιλέξουμε μια ιδέα για κάποιο από τα επόμενα Treats! Στόχος μας είναι να παρέχουμε ένα ενδιαφέρον, πρωτότυπο και πραγματικά ευχάριστο καθημερινό ενημερωτικό email.
  • Επιλέγουμε προσεκτικά σημεία που ταιριάζουν και που θεωρούμε πως θα φανούν ενδιαφέροντα στην ολοένα μεγαλύτερη κοινότητα του AthensBook και των Treats!
  • Δεν δεχόμαστε ποτέ χρήματα, από κανέναν, και για κανένα λόγο, για την επιλογή ή δημοσίευση ενός Treat, με εξαίρεση τα advertorials (βλ. επόμενο).
  • Περιστασιακά, αντί για το καθημερινό Treat! θα αποστέλουμε ένα advertorial, δηλαδή μια προβεβλημένη καταχώριση η οποία δημοσιεύεται επί πληρωμή. Κάθε advertorial θα συνοδεύεται από σχετική, διακριτική σήμανση για να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα Treats! Επιπλέον, κάθε advertorial εγκρίνεται από την Ομάδα του AthensBook έτσι ώστε να ταιριάζει με την αισθητική και το ύφος των Treats! Εάν έχετε κάποια επιχείρηση και επιθυμείτε να προβάλλετε τις υπηρεσίες ή προϊόντα σας μέσω των Treats! επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε.
  • Αν έχετε μια πρόταση σημείου ή δρώμενου που πιστεύετε πως αξίζει να γίνει Treat!, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε πολύ να του ρίξουμε μια ματιά, όμως δεν υποσχόμαστε εάν και πότε θα επιλεγεί για δημοσίευση.