Κοινωνία / Πολιτισμός

Χριστουγεννιάτικα Εργαστήρια

Εχει Λήξει! Γραφτείτε στο treats! για να μην χάσετε άλλο event στο μέλλον!
Εχει Κλείσει! Γραφτείτε στο treats! για να προλάβετε όλα τα σημεία όσο είναι ανοιχτά!

Το Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, που περιλαμβάνει την Εθνική Βιβλιοθήκη, τη νέα Λυρική Σκηνή και το Πάρκο, το γνωρίζουν πια όλοι οι Αθηναίοι. Γιατί κατεβαίνοντας τη Συγγρού στο σημείο που καλείται κανείς να επιλέξει αν θέλει να πάει στη Γλυφάδα ή στον Πειραιά, το βλέμμα στρέφεται αναγκαστικά δεξιά στο τεράστιο εργοτάξιο. Κάπου εκεί λοιπόν, βρίσκεται και το Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ που συνεχίζει την ανοιχτή επικοινωνία του με τους πολίτες μέσα από εκδηλώσεις, προσφέροντας μια «εικόνα» από τη μελλοντική λειτουργία του χώρου, λίγο πριν την ολοκλήρωσή του, το 2016. Αυτές τις μέρες φοράει τα γιορτινά του και φιλοξενεί, μέχρι την Κυριακή 20/12, το Εργαστήριο των Χριστουγέννων, το οποίο επιτρέπει σε μικρά ξωτικά να κατασκευάζουν παιχνίδια, ημερολόγια, γλυκά και τραγούδια!

-Τις καθημερινές τα παιδιά φτιάχνουν τα δικά τους παιχνίδια με τα υλικά που είναι διαθέσιμα στη μονάδα παραγωγής και παίζουν στο λαβύρινθο των χριστουγεννιάτικων ιστοριών.

-Το Σάββατο πραγματοποιείται το οργανωμένο Εργαστήριο Κατασκευής Παιχνιδιών. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Συμμετοχή με κράτηση θέσης στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ.

-Την Κυριακή στις 12.00 η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζει στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ μία συναυλία «τσέπης» με πιάνο και με μία ή δύο φωνές — η είσοδος είναι και εκεί ελεύθερη!

Πεζογέφυρα Εσπλανάδας, Εργοτάξιο ΚΠΙΣΝ, Καλλιθέα. Πληροφορίες-κρατήσεις: 210 8778 396/8. Δωρεάν μεταφορά του κοινού στο Κέντρο Επισκεπτών με shuttle bus. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Μοιραστείτε το:

Βρείτε το στον χάρτη