Αγορές / Φαγητό

Betty’s Bakery

Εχει Λήξει! Γραφτείτε στο treats! για να μην χάσετε άλλο event στο μέλλον!
Εχει Κλείσει! Γραφτείτε στο treats! για να προλάβετε όλα τα σημεία όσο είναι ανοιχτά!

Είναι γνωστό με τον επιστημονικό όρο «ψωμένιο ψωμί»: φτιάχνεται με αγνά υλικά και φυσικό προζύμι και ετοιμάζεται για ώρες, αναπτύσσοντας αυτή την υπέροχη, διακριτικά ξινή γεύση. Το ψήνει κάθε βράδυ σε ένα μικρό εργαστήριο στα Ιλίσια η Ελισάβετ, που άφησε την καριέρα της στην επικοινωνία και ταξίδεψε σε Αγγλία και Γαλλία για να εντρυφήσει στην αγάπη της. Αφού ‘αναπνεύσουν’ για 10-12 ώρες, τα καρβέλια και οι φρατζόλες φορτώνονται σε ποδήλατα(!) για να φτάσουν στα σημεία πώλησης. Πήγαινε σε ένα από αυτά μετά τις 10, αλλά όχι πολύ αργά γιατί φεύγουν γρήγορα. Ακόμα καλύτερα; Κάνε συνδρομή και το ποδήλατο θα σταματά στο σπίτι σου με ό,τι επιλέξεις από τα τρία κλασικά και το ένα εποχικό ψωμί. Το ανοιξιάτικο με λεβάντα και θυμαρίσιο μέλι, που βρήκαμε σε ένα μικρό παντοπωλείο, το εξαφανίσαμε σε περίπου 20 λεπτά. Σε λίγες μέρες τη θέση του θα πάρει το καλοκαιρινό, με μυρωδάτο θυμάρι και ελαιόλαδο. Βλέπουμε τα ζουμερά ντοματίνια στον πάγκο και ονειρευόμαστε.

Σε αυτό το treat! είχαμε κλήρωση: Δύο τυχεροί συνδρομητές των Treats! κέρδισαν από ένα καλάθι με κάθε ένα από τα 4 διαφορετικά ψωμιά της Ελισάβετ. Για να συμμετέχετε κι εσείς σε μελλοντικές κληρώσεις, προσφορές και διαγωνισμούς, γραφτείτε στο Treats!

bettysbakery.grfacebook
Στο site θα βρεις τα σημεία διάθεσης και τις περιοχές που εξυπηρετούνται με αποστολή στο σπίτι (η κάλυψη θα επεκταθεί μέσα στον Ιούνιο).

Μοιραστείτε το: