Ποτό

Couleur Locale

Εχει Λήξει! Γραφτείτε στο treats! για να μην χάσετε άλλο event στο μέλλον!
Εχει Κλείσει! Γραφτείτε στο treats! για να προλάβετε όλα τα σημεία όσο είναι ανοιχτά!

Ο συνδυασμός ταράτσας και Κέντρου πλέον ακούγεται ξεπερασμένος. Αλλά το Couleur Locale είναι πράγματι αυτό που ψάχναμε. Κρύβεται καλά (την είσοδό του θα τη βρείτε δίπλα στο TAF στο Μοναστηράκι), έχει εναλλακτικό χαρακτήρα και χαίρει της ίδιας – και καλύτερης – θέας στην Ακρόπολη με τα υπόλοιπα γνωστά στέκια που γεμίζουν πλέον ασφυκτικά με κόσμο. Εδώ με ένα cocktail ανά χείρας (μπορείτε να μείνετε και στα κλασικά αφού εδώ δεν χρειάζεται να πειραματιστείτε για να περάσετε καλά) και fingerfood στο πλάι της σεζλόνγκ νιώθει κανείς ότι τα έχει όλα. Αν κάνει κρύο την τέντα θα τη βρείτε κατεβασμένη, διαφορετικά (από εδώ και στο εξής) ο ήλιος ή το φεγγάρι γίνονται η ιδανική παρέα. Α! Και αν έχετε θέμα με την προφορά, να θυμάστε ότι έχει πάρει το όνομά του από τη γνωστή γαλλική φράση και θα πρέπει να το αποκαλείτε «κουλέρ λοκάλ» για να είστε σωστοί και να μην αλλοιώνετε το χρώμα του!

Στον ίδιο χώρο, κάτω από την ταράτσα, το Ciel είναι το πιο alternative νέο αδερφάκι του Couleur Locale που χορεύει μέχρι το πρωί σε ρυθμούς funky, jazzy, disco και house.

Ανοιχτά καθημερινά από τις 10.00. (Τη Μεγάλη Παρασκευή είναι κλειστά αλλά την Κυριακή του Πάσχα ανοίγει από το μεσημέρι και μετά).

Νορμανού 3, Μοναστηράκι, τηλ. 216 7004 917.

Δείτε το στο AthensBook

Μοιραστείτε το:

Βρείτε το στον χάρτη