Διασκέδαση / Ζωή

Mary Celeste

Εχει Λήξει! Γραφτείτε στο treats! για να μην χάσετε άλλο event στο μέλλον!
Εχει Κλείσει! Γραφτείτε στο treats! για να προλάβετε όλα τα σημεία όσο είναι ανοιχτά!

Το Νοέμβριο του 1872 ξεκίνησε από τη Νέα Υόρκη για τη Γένοβα, μεταφέροντας βαρέλια με οινόπνευμα. Ένα μήνα αργότερα βρέθηκε να πλέει εγκαταλειμμένη στη μέση του ωκεανού, λίγο έξω από τις Αζόρες. Το φορτίο και τα αντικείμενα αξίας ήταν εκεί, αλλά ο καπετάνιος Benjamin Briggs, η γυναίκα, η κόρη του και τα μέλη του πληρώματος δεν βρέθηκαν ποτέ. Η ομάδα του No Escape βασίστηκε στην ιστορία της Mary Celeste, ένα από τα πιο διαχρονικά, άλυτα μυστήρια της θάλασσας, για να φτιάξει ένα από τα καλύτερα ‘δωμάτια’ απόδρασης που έχουμε δει στην Αθήνα, με εκπληκτική ατμόσφαιρα, πολλούς χώρους, καλούς γρίφους και live performance που εμπλουτίζει την εμπειρία χωρίς να γίνεται το κέντρο της προσοχής. Εσύ και η παρέα σου έχετε 100 λεπτά για να εξερευνήσετε το θρυλικό ιστιοφόρο και να βοηθήσετε τον Arthur, γιο του χαμένου καπετάνιου, να ανακαλύψει τι συνέβη στην οικογένειά του σ’ εκείνο το καταραμένο ταξίδι.

Info: 12 χρόνια μετά την εξαφάνιση του πληρώματος της Mary Celeste, ένας νεαρός και άγνωστος (ακόμα) συγγραφέας ονόματι Arthur Conan Doyle, έπλασε τη δική του εξήγηση.

 Tip: Σύντομα έρχεται και το sequel.

Σε αυτό το treat! είχαμε κλήρωση: Ένας τυχερός συνδρομητής των Treats! κέρδισε ένα free pass στο Mary Celeste – The Cursed Ship γι’αυτόν και την παρέα του (4-5 άτομα). Για να συμμετέχετε κι εσείς σε μελλοντικές κληρώσεις, προσφορές και διαγωνισμούς, γραφτείτε στο Treats!

Τετ-Πεμ 18.00-00.00, Παρ 18.00-02.00, Σαβ-Κυρ 14.00-00.00.

No Escape, Γυμναστηρίου 17, Δάφνη, τηλ. 6985 731 307.

Μοιραστείτε το:

Βρείτε το στον χάρτη