Διασκέδαση / Ζωή

The Paradox Project

Εχει Λήξει! Γραφτείτε στο treats! για να μην χάσετε άλλο event στο μέλλον!
Εχει Κλείσει! Γραφτείτε στο treats! για να προλάβετε όλα τα σημεία όσο είναι ανοιχτά!

Ο πήχης έχει ανεβεί πολύ. Μέχρι πρότινος ξέραμε ότι το escape room είναι ένα δωμάτιο στο οποίο στριμώχνεσαι με 4, άντε 5 φίλους, λύνεις γρίφους, ανοίγεις λουκέτα και, αν σε λυπηθεί λίγο και ο GM, καταφέρνεις να βγεις σε 50-60 λεπτά για τη φωτογραφία της νίκης. Όμως έχουμε φτάσει πλέον στην επόμενη γενιά, με μεγάλους χώρους, εφέ, πολύπλοκους μηχανισμούς, ακόμα και ηθοποιούς, που κάνουν το παιχνίδι πραγματικά καθηλωτικό. Το Paradox Project το γνωρίσαμε στα πλαίσια της GR80s, με το fun, εισαγωγικό παιχνίδι ‘Απόδραση από τα 80s‘ που έχει στήσει εδώ και λίγες μέρες στη Στέγη. Αλλά η εμπειρία στη βάση του, στην Καλλιθέα, είναι μια από τις καλύτερες που προσφέρει σήμερα η escape room σκηνή της Αθήνας. Ένα μυστηριώδες νεοκλασικό 120 τετραγωνικών (escape house), ένας εξαφανισμένος θείος, έξυπνοι γρίφοι, μηχανισμοί και κίνηση, σε μια επική περιπέτεια μυστηρίου διάρκειας 3 ωρών! Μια τέτοια κάθε μήνα είναι ό,τι πρέπει μέχρι να έρθει το τρένο για το Westworld.

 Tips: Αν φοβάσαι ότι θα ρετάρεις περίπου στο δίωρο, μπορείς να σπάσεις την περιπέτεια σε 2 μέρη (δεν θα το αντέχαμε με τίποτα), ή να κάνεις ένα σύντομο διάλειμμα στα μισά του δρόμου • Αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στις προκαθορισμένες ώρες, μπορείς να κλείσεις πρωί ή και μεταμεσονύκτια, κατόπιν συνεννόησης.

Σε αυτό το treat! είχαμε κλήρωση: Ένας τυχερός συνδρομητής των Treats! και η παρέα του κέρδισαν ένα free pass για απογευματινό παιχνίδι στο Paradox Project. Για να συμμετέχετε κι εσείς σε μελλοντικές κληρώσεις, προσφορές και διαγωνισμούς, γραφτείτε στο Treats!

Για 3-7 άτομα (ιδανικά 4-5). Κρατήσεις, ώρες και περισσότερες πληροφορίες στο paradoxproject.gr.

Χαροκόπου 93 & Βενιζέλου, Καλλιθέα, τηλ. 210 9523 357.

 

Μοιραστείτε το:

Βρείτε το στον χάρτη