Αθλητισμός / Φύση

Πάρνηθα

Εχει Λήξει! Γραφτείτε στο treats! για να μην χάσετε άλλο event στο μέλλον!
Εχει Κλείσει! Γραφτείτε στο treats! για να προλάβετε όλα τα σημεία όσο είναι ανοιχτά!

Καλό είναι το φαγητό και το ποτό, αλλά και λίγη – ή αρκετή – άθληση ποτέ δεν έβλαψε. Αύριο Σάββατο, λοιπόν, το πρόγραμμα για τους πιο δραστήριους περιλαμβάνει βόλτα στην Πάρνηθα. Η πεζοπορία ξεκινά από το Φλαμπούρι και καταλήγει στο ίδιο σημείο μετά από περίπου τρεις ώρες. Μάλιστα, όλα δείχνουν πως και οι αρχάριοι μπορούν να τα καταφέρουν (άντρες και γυναίκες με μικρή εμπειρία και παιδιά από 9 ετών), αφού στη διαδρομή θα υπάρχουν μικρές υψομετρικές διαφορές και η ταχύτητα θα περιορίζεται στον κανονικό ρυθμό – δεν χρειάζεται να είστε δεινοί ορειβάτες ή πρωταθλητές της αναρρίχησης για να δώσετε το παρών. Και αφού οι δικαιολογίες κάπου εδώ τελειώνουν, το σακίδιο μπαίνει στην πλάτη και ο δρόμος με τα έλατα ανοίγει μπροστά σας.

 Tip: Ντυθείτε ζεστά και πάρτε μαζί σας ένα αντιανεμικό, καθώς στην Πάρνηθα η θερμοκρασία είναι 5 βαθμούς πιο χαμηλή από την πόλη. Α! Βάλτε στην τσάντα και ένα καπέλο, αλλά και το απαραίτητο φαρμακείο.

Δηλώσεις συμμετοχής: Στο καταφύγιο θα υπάρχει λίστα συμμετεχόντων.
Σάββατο 29 Νοεμβρίου, ώρα συγκέντρωσης στο Φλαμπούρι: 10.15 (Ώρα εκκίνησης: 11.00). Βαθμός δυσκολίας: Α’. Κόστος € 2 ελάχιστη κατανάλωση για καφέ ή ποτό.
Τηλ. επικοινωνίας 
(11.00-17.00): 210 2464666, 6972 256215 
www.flabouri.gr

Φωτογραφία: crocus του Χρήστου Λουφόπουλου, CC BY 2.0

Μοιραστείτε το:

Βρείτε το στον χάρτη