Αθλητισμός

The Margi Pool

Εχει Λήξει! Γραφτείτε στο treats! για να μην χάσετε άλλο event στο μέλλον!
Εχει Κλείσει! Γραφτείτε στο treats! για να προλάβετε όλα τα σημεία όσο είναι ανοιχτά!

Από το Semiramis στα βόρεια μέχρι το Hilton στο Κέντρο, εδώ έχουμε γράψει για τις καλύτερες πισίνες της πόλης, που τις περισσότερες φορές τις βρίσκεις σε κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο. Αυτό το καλοκαίρι όμως εντοπίσαμε από νωρίς έναν ακόμη δυνατό προορισμό για τις πρώτες βουτιές. Στα νότια, λοιπόν, και στο ξενοδοχείο The Margi που με τη νέα του πισίνα μάς δίνει έναν ακόμη λόγο να πιστεύουμε ότι η καρδιά της συγκεκριμένης εποχής (όταν δεν είμαστε στο νησί) χτυπά στην αθηναϊκή ριβιέρα. Ελιές, βυθισμένες ξαπλώστρες και ένα εντυπωσιακό deck συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό χαλάρωσης, ενώ οι αρωματισμένες πετσέτες με τα αιθέρια έλαια, τα δροσιστικά smoothies από φρέσκα λαχανικά και το βιολογικό brunch κάνουν τη διαφορά. Και επειδή η καλοπέραση θέλει απαραιτήτως και καλό φαγητό, με τη δύση του ηλίου αναλαμβάνει δράση η δυνατή μεσογειακή κουζίνα του Παναγιώτη Γιακαλή, στο ατμοσφαιρικό Malabar.

Tip: Αν είναι να το ζήσεις, να το ζήσεις σωστά: στον χώρο θα λειτουργεί massage room, με έμπειρους θεραπευτές από το Asian Spa.

Ανοιχτά καθημερινά 09.00-19.00. Είσοδος: Δευτέρα-Παρασκευή 30 ευρώ, Σάββατο και Κυριακή 45 ευρώ (για παιδιά κάτω των 12 ετών μισή τιμή). 

Λητούς 11, Βουλιαγμένη, τηλ. 210 8929 160.

Μοιραστείτε το:

Βρείτε το στον χάρτη