AthensBook Contribute

Όπως είχαμε προαναγγείλει, ξεκινά σήμερα το Contribute, η νέα υπηρεσία του AthensBook που επιτρέπει σε εσάς, τους χρήστες της εφαρμογής, να συνεισφέρετε τα δικά σας σημεία ενδιαφέροντος με έναν άμεσο και φιλικό τρόπο. Θα το βρείτε εδώ.

Προσπαθήσαμε να κάνουμε την συνεισφορά όσο πιο εύκολη γίνεται. Επιλέγετε κατηγορία, συμπληρώνετε τα στοιχεία του σημείου και εάν γνωρίζετε τη διεύθυνση μπορείτε απλά να τη γράψετε. Εαν όχι, γράψτε την περιοχή και αυτόματα ο χάρτης ανανεώνεται ‘κεντράροντας’ σ’ αυτήν. Η προσθήκη ενός νέου σημείου είναι πλέον παιχνίδι: τοποθετήστε την ‘πινέζα’ στο κατάλληλο σημείο και θα δείτε την διεύθυνση να συμπληρώνεται αυτόματα. Όλα τα στοιχεία που καταθέτετε αποθηκεύονται και ελέγχονται αρχικά αυτόματα από το λογισμικό μας ενώ μετέπειτα ελέγχονται από την ομάδα του AthensBook, προτού προστεθούν στην εφαρμογή. Οι κατηγορίες στις οποίες μπορείτε να συνεισφέρετε προέρχονται είτε από τα δικά σας σχόλια, ή από τις δικές μας επιλογές. Δείτε τι έχουν προτείνει άλλοι χρήστες της εφαρμογής και πείτε μας τις κατηγορίες που εσείς θα θέλατε να δείτε στο AthensBook, αφήνοντας σχόλιο εδώ.

10 Responses to “AthensBook Contribute”

  1. Eirini Kosta

    Greenery cafe-restaurant Patisserie
    Kodrigktonos 14
    Kipseli 10434
    Athens
    Tel.: 2108212943

  2. Ειρήνη σ’ευχαριστούμε πολύ για τη πληροφορία!

    Στο μέλλον όμως θα σου προτείναμε να χρησιμοποιείς τη φόρμα στη σελίδα Contribute για να καταχωρείς νεα σημεία ενδιαφέροντος. Διευκολύνει πολύ τη προσθήκη των στοιχείων στη βάση δεδομένων μας.

  3. Petros Boudiuris

    Kalispera,

    Sorry gia ta greeklish (iPhone).
    Hthela na mathw an dexestai kai
    simeia ektos athinw?

    Katapliktiko app, btw!

    Euxaristw
    Peter

  4. Γειά χαρά Πέτρο. Ευχαριστούμε πολύ!

    Το AthensBook αφορά αποκλειστικά την ευρύτερη μητροπολιτική περιοχή των Αθηνών που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής. Μας ενδιαφέρουν και άλλες πόλεις της Ελλάδος, όμως προς το παρόν δε δεχόμαστε σημεία εκτός Αττικής.

  5. Giannis

    Geia xara! Eida me megali xara tis prosthikes sas kai kuriws gia trapezes. Ayto pou eida einai oti uparxoun para polles pou den tis exete. Oi selides twn trapezwn exoun ta panta opote isws na ta pernousate apo ekei! H kinisi stous dromous kathe pote ananewnete? Xilia mpravo gia tin prospatheia sas!

  6. Γειά σου Γιάννη και σ’ευχαριστούμε!

    Στο 1.1.0 ξεκινήσαμε με τις επτά μεγαλύτερες τράπεζες και συνεχίζουμε με τις υπόλοιπες. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όσο τα περιγράφεις. Η συκέντρωση των δεδομένων είναι μόνον ένα μέρος της διαδικασίας. [Θα χαιρόμασταν πολύ εαν συνεισέφερες κι εσύ κάποιο από τα σημεία που εσύ θεωρείς χρήσιμα για τις διαθέσιμες κατηγορίες — ρίξε μια ματιά εδώ]. Η χρήση των δεδομένων διέπεται από τη σχετική νομοθεσία και κατά συνέπεια ζητούμε άδεια από την εκάστοτε τράπεζα προτού τα προσθέσουμε, πέραν των ελέγχων που κάνουμε προτού ‘βγούν’ στην εφαρμογή. Πάντως σύντομα θα δείς και τις υπόλοιπες τράπεζες στο AthensBook καθώς και περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες.

    Η κίνηση στους δρόμους ανανενώνεται κάθε 30′.

  7. Giannis m

    Poly kalo to site,efhome sintoma naegalosi I gama ton plitoforion. Ego Apo edo lou one den mporo Js sistiso Mati tora,tha to Kano amatin epistrofi lou Ellada.
    Heretismous Apo Brazilia

  8. Πέτρο, σ’ευχαριστούμε πολύ για τη προσθήκη. Θα την επεξεργαστούμε το συντομότερο, όμως από εδώ και στο εξής χρησιμοποίησε τη σελίδα Contribute [θα τη βρείς εδώ] αντί για το blog για νέα σημεία. Σημεία μπορείς να προσθέσεις από οποιοδήποτε υπολογιστή μέσω της σελίδας Contribute — σύντομα θα έχουμε ειδική έκδοση της σελίδας για προσθήκη σημείων από iPhone.